Når du booker en gæstebillet til vinterbybadet via nedenstående links, accepterer du samtidig de gældende vilkår for gæstebadning. læs Derfor vores vilkår her før du booker en gæstebillet.

Billettens gyldighed: Billetten gælder på den dato og tidspunkt som den er booket. 

Sådan får du adgang: Ved booking og betaling modtager du en pin kode, som tastes på panelet ved siden af saunadøren. Døren skal altid være lukket, det vil sige du taster pin koden efterfulgt af firkant hver gang du har været i vandet og går ind i saunaen. Hvis gitterporten er låst bruger du samme kode der.

Regler for vinterbadning i Vinterbybadet: Som gæst er det dit ansvar at sætte dig ind i Vinterbybadets regelsæt. Ved betaling af gæstebillet accepterer du at efterleve, de regler og den saunakultur vi har i Vinterbybadet. Det medfører bortvisning, hvis reglerne brydes. 

Som gæst skal du være over 18 år. Det er frivilligt, om du bader tekstilfrit eller med badetøj. Du SKAL sidde på et tørt håndklæde samt i badetøj, bikini, eller tildækket med håndklæde i saunaen. Kvinder skal være dækket fra brystet og ned. Mænd fra lænden og ned. 

Stilletime I hverdagene fra kl. 6-7 og 19-20

Weekenderne fra kl. 7-8 og 19-20

Vi ønsker digen rigtig god oplevelse i Vinterbybadet.