Så er der nyt fra os. Vi har været vidt omkring, for at etablere et midlertidigt sted, hvor vi kan gå i det kolde vand og efterfølgende en tur i den dejlige varme sauna……. Vi har haft opbakning og velvillighed hele vejen rundt og er endt med en mega go løsning. Det bliver dog noget anderledes og noget mere ”keep it simpel”, så derfor vil det også kræve at I (som vinterbadere) vil hjælpe os lidt.

Vi har lejet to saunatønder fra d. 6 nov. (en til 8-10 personer og en til 4-6 personer), begge er opvarmet med hyggelig brændeovn, og vil være at finde ved Søbadet Dyrehaven 7 i Skanderborg. Åbningstiden vil være som planlagt i Vinterbybadet: Man-fre kl. 6-10 og kl. 16-21 samt lør-søn kl. 7-11 og 16-21. Det tager cirka 30 minutter at få tønderne varme. Så hvis du er den første, kunne du starte morgenen med at fyre op i brændeovnen efterfulgt af en løbetur eller en kop kaffe, og små 30 min efter er saunaen klar til brug. Der kommer udførlig vejledning om brugen senere.

Der er lås på tønderne og der er kun adgang for medlemmer af Vinterbybadet – lukkes der andre ind der ikke er medlem ekskluderes medlemmet, som har lukket udefrakommende ind. Der vil være jævnlige kontroller, så håber I alle er med på at overholde disse regler.

Vi glæder os sindssygt meget og håber på, at I er med på denne lidt primitive måde at starte på i Vinterbybadet. Sæt allerede nu også kryds d. 20. Nov – Dette bliver en hel særlig dag med masser af hygge, dyp og forskellige saunagus hvor vi bl.a. får besøg af den regerende DM. mester. Invitation kommer senere – håber vi ses.